En guide till Sawadee restauranger i Grebbestad och Stockholm

Om du är en älskare av thailändsk mat och befinner dig antingen i Grebbestad eller Stockholm, har du turen att kunna besöka Sawadee restauranger. Sawadee är en populär thailändsk restaurangkedja som erbjuder autentisk och smakrik thailändsk mat. I denna guide utforskar vi de olika Sawadee-restaurangerna i både Grebbestad och Stockholm och ger dig all den information du behöver för att njuta av en fantastisk måltid.

Sawadee i Grebbestad

Sawadee Grebbestad

Sawadee Grebbestad är belägen i denna charmiga kuststad på Västkusten. Med sin idylliska atmosfär och närheten till havet är detta den perfekta platsen att njuta av thailändsk mat. Sawadee Grebbestad erbjuder en omfattande meny med autentiska thailändska rätter, välkomnande personal och en mysig inredning som tar dig på en kulinarisk resa till Thailand.

Sawadee i Stockholm

Sawadee Stockholm

I Sveriges huvudstad Stockholm hittar du också en Sawadee-restaurang där du kan njuta av thailändska smaker. Sawadee Stockholm ligger i hjärtat av staden och erbjuder en elegant och modern atmosfär. Här kan du uppleva spännande smakkombinationer, en variation av traditionella rätter och en fantastisk service som gör besöket minnesvärt.

Meny

Oavsett om du besöker Sawadee i Grebbestad eller Stockholm kommer du att bli väl omhändertagen när det gäller mat. Menyn erbjuder en mängd olika rätter som inkluderar klassiker som Pad Thai, gröna curry och tom kha soppa. Du kommer också att hitta mer unika och spännande rätter som Cashew Nöt Kyckling och Som Tam. Oavsett om du är en vegetarian, vegan eller en köttälskare, finns det något för alla på Sawadees meny.

Bokning och kontakt

Om du planerar att besöka Sawadee i Grebbestad eller Stockholm är det alltid en bra idé att boka i förväg, särskilt under högtidstider. Du kan enkelt boka bord genom att ringa respektive restaurang eller besöka deras hemsida för att använda deras online-bokningssystem. Nedan hittar du kontaktinformation för båda restaurangerna:

Restaurang Telefonnummer Adress
Sawadee Grebbestad 0525-123456 Exempelgatan 1, Grebbestad
Sawadee Stockholm 08-123456 Exempelgatan 1, Stockholm

Avslutande ord

Oavsett om du befinner dig i Grebbestad eller Stockholm, vågar vi lova att ett besök på Sawadee restauranger kommer att vara en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Deras autentiska thailändska mat, varierande meny och gästvänliga atmosfär kommer att ge dig en minnesvärd tid. Ta chansen att prova på några av Thailands mest älskade rätter och låt Sawadee ta dig med på en resa till det exotiska Thailand.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka typer av mat serveras på Restaurang Sawadee?

Restaurang Sawadee serverar främst autentisk thai-mat. §

Var finns Restaurang Sawasdee i Grebbestad?

Restaurang Sawasdee ligger i Grebbestad centrum, på Stora Eken-gatan. §

Har Sawadee i Stockholm olika öppettider under veckan?

Ja, öppettiderna på Sawadee i Stockholm kan variera så det är bäst att kolla deras hemsida för tillförlitlig information. §

Har Restaurang Sawadee vegetariska alternativ på sin meny?

Ja, Restaurang Sawadee erbjuder ett antal vegetariska rätter på sin meny. §

Går det att göra bordsreservation på Sawasdee i Grebbestad?

Ja, du kan göra en bordsreservation på Sawasdee i Grebbestad genom att ringa dem eller boka via deras hemsida. §

Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Sawadee i Grebbestad?

Resan tar ungefär 2 timmar och 30 minuter med bil. §

Är Restaurang Sawadee öppen för lunch?

Ja, Restaurang Sawadee håller öppet både för lunch och middag. §

Har Sawasdee i Grebbestad möjlighet till catering för större evenemang?

Ja, Sawasdee i Grebbestad erbjuder catering för både små och stora evenemang. §

Finns det parkeringsmöjligheter vid Sawadee i Stockholm?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Restaurang Sawadee i Stockholm. §

Vilka betalningsalternativ accepteras på Sawasdee i Grebbestad?

På Sawasdee i Grebbestad kan du betala med kontanter, kreditkort eller Swish. §

Artiklen En guide till Sawadee restauranger i Grebbestad och Stockholm har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 16 anmeldelser