Tågolycka hässleholm expressen

Alla nyheter om Hässleholm – Expressen

… Hässleholm samlade på ett ställe. Här nedan på Expressen.se hittar du alla nyheter om Hässleholm. … Olycka under arbete vid järnvägsspår i Hässleholm.

Familj dödades av tåget – socialen utreder sig själv – Expressen

19 sep. 2021 — Tågtragedin i Tormestorp utanför Hässleholm berörde en hel bygd. Nu granskar socialtjänsten sig själv – för att se om något fel begicks.

Kvinna och två barn döda – påkörda av tåg – Expressen

7 juli 2021 — Två barn och en kvinna har dött efter att ha körts på av ett tåg i Tormestorp utanför Hässleholm i Skåne. Polisen har inlett en utredning om …

Två barn och en vuxen döda – påkörda av tåg – Expressen

7 juli 2021 — En allvarlig tågolycka inträffade på onsdagen utanför Hässleholm i Skåne. Flera personer som befann sig på spåret blev påkörda av ett tåg.

Stopp i tågtrafiken utanför Hässleholm – Expressen

7 juli 2021 — Det är stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Sösdala. Orsaken är en olycka, enligt Skånetrafiken. … Inga tåg kan i nuläget passera.

Stor sorg i Tormestorp efter misstänkta dubbelmordet

8 juli 2021 — Två barn och en kvinna dog efter att de blev påkörda av ett X 2000-tåg i lilla byn Tormestorp utanför Hässleholm.

Pojke död i trafikolycka utanför Hässleholm – Expressen

27 juli 2022 — Troligen motorcykelolycka. En motorcykel har hittats i anslutning till pojken uppger Patric Fors. – Det hanteras nu som en singelolycka men vi …

Grävmaskin välte – man omkom | Nyheter – Expressen

15 jan. 2023 — En man i 30-årsåldern har omkommit i en arbetsplatsolycka i Hässleholm. Text. TT.

Mamma ställde sig på spår – mördade barnen – Expressen

18 dec. 2021 — På tågspåret vid Nilla Philblads väg i Tormestorp söder om Hässleholm blev en mamma i 30-årsåldern och två små barn dödade av tåget.

Keywords: tågolycka hässleholm expressen